Requirements Modeling (IREB Advanced Level)

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je de juiste vragen stelt aan eindgebruikers en hoe je hun requirements vastlegt door middel van UML-modellen en beschrijvingen. De Unified Modeling Language kan onafhankelijk van aanpak of framework worden ingezet. In Scrum-projecten is er vaak behoefte aan het uitwerken van user stories middels modellen en diagrammen omdat deze vaak zorgen voor meer helderheid met betrekking tot de requirements en de uitwerking daarvan (de oplossing). UML modellen zijn dan ook een zeer effectief hulpmiddel in de verbetering van de communicatie met zowel stakeholders als teamleden in systeemontwikkelingsprojecten.

In deze driedaagse training maak je kennis met alle relevante diagrammen waaronder use case diagram, activity diagram, class diagram, state chart diagram en sequence diagram. Daarnaast staan navigation maps en user interface mockups op het programma. Je leert de modellen met de hand op te stellen én door gebruikmaking van de handzame modelleertools Enterprise Architect en/of Visual Paradigm. 

De doelgroep voor de training bestaat uit analisten, ontwerpers en requirements engineers. Vanwege de ruime aandacht voor agile systeemontwikkeling is de training is ook uitermate geschikt voor Product owners en Agile teammembers die hun user stories willen aanscherpen d.m.v. agile modellering.


vrijdag
jul
3
Requirements Modeling (IREB Advanced Level) - Locatie Cothen
Training start op: 3-jul-2020
Meer informatie? Klik HIER »