Agenda

zelfstudie
start
vandaag nog

Business Analyse Foundation (BCS) - Zelfstudie
Deze training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering. Daarmee... meer informatie »
vrijdag
mei
27
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Amsterdam
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
vrijdag
jun
3
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Driebergen
Deze training is een vervolg op de training Business Analysis Foundation en kan alleen gevolgd worden nadat je reeds de foundation training hebt gedaan. In deze training staat de Business... meer informatie »
dinsdag
jun
7
Requirements Modeling (IREB Advanced Level) - Locatie Amsterdam

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je requirements vastlegt door middel van (UML) modellen. De Unified Modeling Language kan onafhankelijk van aanpak of framework worden ingezet. In Scrum-projecten is... meer informatie »

dinsdag
jun
14
Informatieanalyse (Productanalyse) - Locatie Amsterdam
Deze training neemt je eerst mee naar de initiatiefase (of Sprint 0) van een (agile) systeemontwikkelingsproject waarin je leert de probleemstelling (meestal de aanleiding van een project) van de organisatie... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.