Agenda

vrijdag
sep
4
Business Analyse Foundation (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »
vrijdag
okt
2
Requirements Engineering (IREB Foundation) - Locatie Amsterdam
Deze training stoomt je klaar voor het nederlandstalige IREB Foundation examen. Je leert alles over het vakgebied requirements engineering. Je maakt kennis met verschillende typen requirements, leert diverse elicitatietechnieken en... meer informatie »
maandag
okt
12
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Breda
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
woensdag
okt
21
Modelling Business Processes (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze training neemt je mee in de wereld van Business Process Management (BPM). Steeds meer bedrijven zien in dat procesgericht werken leidt tot meer efficiëntie en flexibiliteit in de organisatie.... meer informatie »
vrijdag
okt
23
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Cothen
In deze training staan de Business Change Lifecycle en de rol die de business analist daarin speelt centraal. De Business case vormt de spil van verandering in de organisatie; het... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.