Agenda

zelfstudie
start
vandaag nog

Business Analyse Foundation (BCS) - Zelfstudie
Deze training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering. Daarmee... meer informatie »
maandag
mei
10
BABOK Foundation - Entry Certificate in Business Analysis (IIBA) - Online

Over IIBA - ECBA

IIBA is de wereldwijd erkende standaard voor de praktijk van business analyse, die professionals begeleiden bij hun werk en is inmiddels een keurmerk geworden binnen organisaties om... meer informatie »
woensdag
mei
12
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze training is een vervolg op de training Business Analysis Foundation en kan alleen gevolgd worden nadat je reeds de foundation training hebt gedaan. In deze training staan de Business... meer informatie »
maandag
mei
31
Informatieanalyse (Productanalyse) - Locatie Cothen
Deze training neemt je eerst mee naar de initiatiefase (of Sprint 0) van een (agile) systeemontwikkelingsproject waarin je leert de probleemstelling (meestal de aanleiding van een project) van de organisatie... meer informatie »
woensdag
jun
2
Business Analyse Foundation (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.