Agenda

vrijdag
mei
8
Business Analyse Foundation (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »
woensdag
jun
10
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Amsterdam
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
woensdag
jun
24
Modelling Business Processes (BCS) - Locatie Cothen
Deze training neemt je mee in de wereld van Business Process Management (BPM). Steeds meer bedrijven zien in dat procesgericht werken leidt tot meer efficiëntie en flexibiliteit in de organisatie.... meer informatie »
vrijdag
jun
26
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Rotterdam
Deze training is een vervolg op de training Business Analysis Foundation en kan alleen gevolgd worden nadat je reeds de foundation training hebt gedaan. In deze training staan de Business... meer informatie »
vrijdag
jul
3
Requirements Modeling (IREB Advanced Level) - Locatie Cothen

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je de juiste vragen stelt aan eindgebruikers en hoe je hun requirements vastlegt door middel van UML-modellen en beschrijvingen. De Unified Modeling Language... meer informatie »
Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.