Agenda

woensdag
jan
8
Informatieanalyse (Productanalyse) - Locatie Rotterdam
Deze training neemt je eerst mee naar de initiatiefase (of Sprint 0) van een (agile) systeemontwikkelingsproject waarin je leert de probleemstelling (meestal de aanleiding van een project) van de organisatie... meer informatie »
maandag
jan
27
Business Analyse Foundation (BCS) - Locatie Cothen
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »
vrijdag
mrt
6
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Cothen
In deze training staan de Business Change Lifecycle en de rol die de business analist daarin speelt centraal. De Business case vormt de spil van verandering in de organisatie; het... meer informatie »
maandag
mrt
9
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Breda
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
maandag
mrt
16
BABOK Foundation - Entry Certificate in Business Analysis (IIBA) - Locatie Rotterdam
BABOK® is ontwikkeld door het International Institute of Business Analysis™ (IIBA®) en staat bekend als de facto standaard voor het vakgebied Business Analyse. Het Entry Certificate in Business Analysis™(ECBA)... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.