Agenda

zelfstudie
start
vandaag nog

Business Analyse Foundation (BCS) - Zelfstudie
Deze training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering. Daarmee... meer informatie »
woensdag
okt
4
IREB Foundation - Culemborg
Deze training stoomt je klaar voor het nederlandstalige IREB Foundation examen. Je leert alles over het vakgebied requirements engineering. Je maakt kennis met verschillende typen requirements, leert diverse elicitatietechnieken en... meer informatie »
vrijdag
okt
20
Modelling Business Processes (BCS) - Locatie Driebergen
Deze training is een vervolg op de Business analysis foundation en neemt je mee in de wereld van Business Process Management (BPM). Steeds meer bedrijven zien in dat procesgericht werken... meer informatie »
vrijdag
okt
27
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Amsterdam
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
vrijdag
nov
10
Requirements Engineering (BCS) - Locatie Driebergen
Deze training is een vervolg op de Business analysis foundation en neemt je mee in de wereld van Requirements Engineering. zoomen verder in op elicitatietechnieken en verschillende modelleertechnieken waaronder use... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende
trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven ยป