Agenda

vrijdag
nov
27
Business Analyse Foundation (BCS) - Locatie Cothen
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »
maandag
dec
14
Hands-on Procesmodellering met BPMN 2.0 - Locatie Amsterdam
Om duidelijk te kunnen bepalen op welk deel van de organisatie een project betrekking heeft, is het verstandig eerst de bedrijfsprocessen helder in kaart te brengen. Deze training brengt jou... meer informatie »
vrijdag
jan
8
Informatieanalyse (Productanalyse) - Locatie Rotterdam
Deze training neemt je eerst mee naar de initiatiefase (of Sprint 0) van een (agile) systeemontwikkelingsproject waarin je leert de probleemstelling (meestal de aanleiding van een project) van de organisatie... meer informatie »
woensdag
jan
20
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Cothen
In deze training staan de Business Change Lifecycle en de rol die de business analist daarin speelt centraal. De Business case vormt de spil van verandering in de organisatie; het... meer informatie »
maandag
mrt
1
Requirements Engineering (IREB Foundation) - Locatie Cothen
Deze training stoomt je klaar voor het nederlandstalige IREB Foundation examen. Je leert alles over het vakgebied requirements engineering. Je maakt kennis met verschillende typen requirements, leert diverse elicitatietechnieken en... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.