Consultancy

Olympic past consultancy toe op twee vlakken.

 

1. Advisering van de juiste oplossing

In de eerste plaats helpen we klanten met het maken van de juiste keuze. Daarmee bedoelen we dat we eerst hun behoeften in kaart brengen en daarna pas op zoek gaan naar passende oplossingen. We verkopen niet zomaar een training als oplossing, maar denken mee met onze klanten.

 

Ook als er reeds een keuze gemaakt is voor een training, kan het verstandig zijn een advies te vragen wat de juiste training is. Daar helpen we jou graag mee! De ene persoon wil immers een papiertje halen om zijn of haar cv te kunnen verrijken, de ander wil graag antwoorden op brandende vragen uit zijn of haar praktijk. Of een combinatie. Vanuit onze jarenlange ervaring zijn we prima in staat jou te helpen met het beantwoorden van jouw (lastige) vragen. Stuur ons gewoon even een mailtje en je krijgt antwoorden op jouw vragen.

 

Als dat nodig is, voeren we een analyse uit om de vinger op de zere plek te leggen, gevolgd door een op-maat advies. We zien geen verschil tussen de analistenrol en de rol van consultant. Onze stelregel is namelijk:

Een analyse zonder aansluitend advies is zonde van de inspanning. Een advies zonder analyse is niets waard!

 

2. Advisering en ondersteuning op de werkvloer

In de tweede plaats werken onze analisten mee aan verbetertrajecten bij klanten, meestal in de rol business analist, maar soms fungeren ze als Scrum Master of Product Owner. Of ze vervullen de rol van Agile Coach of Change Agent. In onze ogen gaat het niet zozeer om de rol die iemand heeft, maar om wat die persoon teweegbrengt, namelijk:

Verbeteringen doorvoeren bij onze klanten.