Algemeen

Volgens ons kun je alleen excelleren als je een 'drive' hebt om altijd beter te worden in je vak. Dit betekent dat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent. Hoewel wij reeds vele jaren meelopen in het vak, leren we nog dagelijks nieuwe dingen. Die 'drive' is het meest natuurlijk en het meest plezierig als deze ontstaat vanuit de passie voor je vak. 

 

Onze passie

Onze passie is Business analyse, een jong vakgebied dat momenteel sterk aan populariteit wint. Wij zijn van mening dat goede business analisten keihard nodig zijn in vele organisaties, zowel profit als non-profit. Waarom? Omdat vrijwel iedere organisatie te maken heeft met een steeds sneller veranderende wereld. Wie daar niet snel op kan inspelen loopt kans om ingehaald te worden door de concurrentie of moet keer op keer boetes betalen omdat niet aan wetswijzigingen kan worden voldaan. We vinden het dus een grote uitdaging om uw organisatie te begeleiden met het goed neerzetten van business analyse.

 

Enthousiasme voor het vak

In onze evaluaties horen we keer op keer van cursisten dat we niet alleen onze kennis en ervaring goed kunnen overbrengen maar dat we tevens een stuk enthousiasme voor het vak overdragen. En dat is voor ons minstens een even mooi compliment want daar doen we het voor.