Agenda

vrijdag
mrt
1
Business Analyse Foundation (BCS) - Lokatie Cothen
Deze vierdaagse training levert een helicoper-view op het vakgebied business analyse. Dit betekent dat je met alle facetten van het vakgebied te maken krijgt waaronder strategie, bedrijfsprocessen, requirements en organisatieverandering.... meer informatie »
vrijdag
mrt
8
Systeemmodellering met UML (BCS System Modelling Techniques - UML) - Lokatie Rotterdam

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je de juiste vragen stelt aan eindgebruikers en hoe je hun requirements vastlegt door middel van UML-modellen en beschrijvingen. De Unified Modeling Language... meer informatie »

woensdag
mrt
13
Informatieanalyse (Productanalyse) - Lokatie Amsterdam
Deze training neemt je eerst mee naar de initiatiefase (of Sprint 0) van een (agile) systeemontwikkelingsproject waarin je leert de probleemstelling (meestal de aanleiding van een project) van de organisatie... meer informatie »
vrijdag
mrt
22
Business Analyse Practice (BCS) - Locatie Cothen
Deze training is een vervolg op de training Business Analysis Foundation en kan alleen gevolgd worden nadat je reeds de foundation training hebt gedaan. In deze training staat de Business... meer informatie »
woensdag
apr
10
Scrum overview - Lokatie Amsterdam
Scrum is populair! Vele organisaties gebruiken reeds het agile framework of zijn bezig de stap ernaartoe te zetten. Als reactie op de traditionele watervalaanpak die vaak leidde tot verkeerde en/of... meer informatie »Pagina 1

Onze Locaties

Olympic heeft een aantal inspirerende trainingslocaties in:

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een training te verzorgen op andere locaties. Naast de in-company variant die meestal plaatsvindt op een eigen (gekozen) locatie, kun je ook voor open rooster trainingen een voorkeurlocatie doorgeven.